Graaf- en legwerkzaamheden

Gestuurde boren

Glasvezelkabels blazen

Lassen en monteren

Ervaring om te vertrouwen

Diensten

Wij zorgen voor de aanleg van een betrouwbaar glasvezelnetwerk tot in de meterkast. Alles wat te maken heeft met graven, aanleggen en monteren van ondergrondse netwerken en soortgelijke werkzaamheden zoals: herbestrating, aanleggen van bermen en verdichten van grond bent u bij ons op juiste adres.

 • Engineering (ontwerp, licentieaanvraag, etc.)
 • Civiele werkzaamheden
 • Blazen van subduct en glasvezelkabel
 • Installatie van glasvezel zowel single als multimode
 • Second opinion-metingen
 • Analyseren en rapporten maken over complexe metingen

Glasvezelkabels

Glasvezelkabels kunnen onderverdeeld worden in twee groepen: de Multi mode lichtgeleiders en single mode lichtgeleiders. Deze onderverdeling bestaat uit de verschillen in golflengte die door deze glasvezelkabels kunnen gaan. Wanneer de golflengte die door de glasvezelkabels wordt gestuurd klein is, zal de single modevezel over gaan naar een multimodale lichtgeleider. De multimode kabels zijn vooral geschikt voor gebruik van gemiddelde tot snelle gegevensoverdracht over redelijke afstanden. De single mode glasvezelkabels zijn met name geschikt voor gebruik voor zeer hoge en snelle capaciteitsoverdracht over grote afstanden.

EMKA INFRA B.V. diensten

-Glasvezeltechniek
-Onderhoud en beheer (Kadaster, KLIC, WION)
-Standby-service 24/7
-Ontwerp en engineering van binnen- en buitenbekabeling
-Aanleg van nieuwe netwerken (civiel, kabelblazen en eindmontage)
-Projecten op basis van turn-key
-Glasvezel metingen: OTDR, PMD, CD, OLTS, iOLM
-ISO 9001 gecertificeerd
-VCA** gecertificeerd-Stand-by service -24/7 365 dagen bereikbaar
-Partner van Panduit en AFL–Gecertificeerd van Corning, Commscope, Fibrain

Gespecialiseerd in Civiele infrastructuur & Spoor infra

Werkzaamheden

Met vele jaren ervaring en ervaren uitvoerders, voormannen en grondwerkers worden de trajecten probleemloos aangelegd o.a. het aanleggen van glasvezelnetwerken, gasleidingen, waterleidingen en elektra. Op zoek naar glasvezelkabels? Dan bent u bij EMKA INFRA B.V. aan het juiste adres! Voor iedere organisatie is een goede inrichting van de infrastructuur op het gebied van ICT en telefonie van levensbelang. Een betrouwbaar en stabiel glasvezelnetwerk is mag daarom niet ontbreken.

 • Netwerkbeheer
 • Advies over de implementatie binnen het nieuwe project
 • Controleer de voortgang en start eventuele aanpassingen
 • Advies over de bestelprocedures met onze gecertificeerde partners
 • Maken van de rapportage vereist door de klant

 

Jong en Dynamisch

EMKA Infra bv is een jonge onderneming, waarbinnen een schat aan infratechniek is gebundeld. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten, waarbij wij onze klanten bijstaan vanaf het allereerste advies, het nakomen van afspraken en het werken met hoogwaardige producten. Hierbij staat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Uiteraard is Emka Infra B.V. ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en gaan wij voor een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving.

 

EMKA INFRA Medewerkers

Onze medewerkers zijn bekend met alle veiligheidseisen en werken snel en slagvaardig. Daarnaast beschikken wij over eigen materieel – denk bijvoorbeeld aan kranen en graafmachines – zodat we direct aan de slag kunnen.

Veiligheid gaat in onze visie hand in hand met kwaliteit. Door voldoende investeringen in instructie en onderricht is één van de pilaren van Emka infra bv waarop het veiligheidsbeleid is gebouwd. Onze doelstelling op het gebied van veiligheid is simpel: “iedereen elke dag, veilig en gezond naar huis.”

Stel uw vragen