Graaf- en legwerkzaamheden

Gestuurde boren

Glasvezelkabels blazen

Lassen en monteren

Projecten

Elk werkpakket heeft zijn eigen programma van eisen, het verschil hierin zit voornamelijk in de uit te voeren werkzaamheden en binnen welke termijnen deze uitgevoerd moeten zijn.  Om dit in goede banen te leiden hebben wij hiervoor een aantal afdelingen ingericht; 

Ftth Montfoort
Ftth Mook & Middelaar
Ftth Bloemendaal
Ftth Scherpenzeel fase 1
Ftth Oosterwolde
Ftth Haulerwijk
Ftth Oldeberkoop
Ftth Appelscha
Ftth Rolde
Ftth Gorredijk industrieterrein Fase 1
Ftth Beesel en Reuver Fase 1
Ftth Bladel
Ftth Hindeloopen
Ftth Ureterp
Ftth Nij Beets
Ftth Holland Kroons
Ftth Schagen
Ftth Utrecht

strategische allianties

Enkele van onze partners

Getalenteerde individuen

Met passie

Auctor augue mauris augue neque gravida in fermentum et. Fermentum iaculis eu non diam phasellus vestibulum. Lacus sed turpis tincidunt id aliquet risus feugiat in. Enim ut sem viverra aliquet.

Jong en Dynamisch

EMKA Infra bv is een jonge onderneming, waarbinnen een schat aan infratechniek is gebundeld. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten, waarbij wij onze klanten bijstaan vanaf het allereerste advies, het nakomen van afspraken en het werken met hoogwaardige producten. Hierbij staat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Uiteraard is Emka Infra B.V. ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en gaan wij voor een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving.

 

EMKA INFRA Medewerkers

Onze medewerkers zijn bekend met alle veiligheidseisen en werken snel en slagvaardig. Daarnaast beschikken wij over eigen materieel – denk bijvoorbeeld aan kranen en graafmachines – zodat we direct aan de slag kunnen.

Veiligheid gaat in onze visie hand in hand met kwaliteit. Door voldoende investeringen in instructie en onderricht is één van de pilaren van Emka infra bv waarop het veiligheidsbeleid is gebouwd. Onze doelstelling op het gebied van veiligheid is simpel: “iedereen elke dag, veilig en gezond naar huis.”

Stel uw vragen