Graaf- en legwerkzaamheden

Gestuurde boren

Glasvezelkabels blazen

Lassen en monteren

Ervaring om te vertrouwen

Lassen en monteren

EMKA Infratechniek kan het afwerken van kabels en leidingen voor u uitvoeren. Bij glasvezelnetwerken voeren wij kabels of ducts gebouwen in. Dit doen wij uiteraard in overleg met de klant of de gebouweigenaar. Wij brengen de kabels of ducts aan naar de eindbestemming. Dit kan een Fiber Termination Unit (FTU) of glasvezellade zijn. De glasvezels lassen en werken wij af in de lascassettes van de FTU of lade.

Emka Infratechniek

We leveren aan zowel Fiber to the Home (FttH) installateurs als FttH netwerkeigenaren. Op deze manier hebben we jarenlange ervaring mogen opbouwen met alle uitdagingen in FttH.

Emka Infra kracht

EMKA INFRA B.V. maakt iedere dag verbindingen. Dat is onze job. Maar we “verbinden” ook met onze klanten, stakeholders en medewerkers en zetten duurzame samenwerkingen op doorheen ons uitgebreid netwerk van bedrijven.

Gespecialiseerd in Civiele infrastructuur & Spoor infra

Lassen en monteren

Als een glasvezelkabel gerepareerd moet worden, laat u het best lassen door een deskundige glasvezelmonteur. EMKA INFRA B.V. is een vooruitstrevend, snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat meerdere glasvezelmonteurs in dienst heeft. Onze werkzaamheden zijn verdeeld over vier werkmaatschappijen. EMKA INFRA B.V. verzorgt met name netwerkinfrastructuren. Hierbij wordt steeds vaker gebruikgemaakt van glasvezelkabels.

Jong en Dynamisch

EMKA Infra bv is een jonge onderneming, waarbinnen een schat aan infratechniek is gebundeld. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten, waarbij wij onze klanten bijstaan vanaf het allereerste advies, het nakomen van afspraken en het werken met hoogwaardige producten. Hierbij staat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Uiteraard is Emka Infra B.V. ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en gaan wij voor een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving.

 

EMKA INFRA Medewerkers

Onze medewerkers zijn bekend met alle veiligheidseisen en werken snel en slagvaardig. Daarnaast beschikken wij over eigen materieel – denk bijvoorbeeld aan kranen en graafmachines – zodat we direct aan de slag kunnen.

Veiligheid gaat in onze visie hand in hand met kwaliteit. Door voldoende investeringen in instructie en onderricht is één van de pilaren van Emka infra bv waarop het veiligheidsbeleid is gebouwd. Onze doelstelling op het gebied van veiligheid is simpel: “iedereen elke dag, veilig en gezond naar huis.”

Stel uw vragen