Graaf- en legwerkzaamheden

Gestuurde boren

Glasvezelkabels blazen

Lassen en monteren

Ervaring om te vertrouwen

Over ons

Emka Infra heeft meer dan 15 jaar ervaring in het aanleggen ,  maar ook het onderhouden en reconstrueren van bestaande glasvezel netwerken. Blazen, Lassen, storingen oplossen, wij zijn de partij voor uw netwerk.

Emka Infratechniek

Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten, waarbij wij onze klanten bijstaan vanaf het allereerste advies, het nakomen van afspraken en het werken met hoogwaardige producten. Mocht u vragen hebben kunt u ons bellen of mailen.

Klantgerichtheid Emka Infra

Hierbij staat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn bekend met alle veiligheidseisen en werken snel en slagvaardig. Daarnaast beschikken wij over eigen materieel – denk bijvoorbeeld aan kranen en graafmachines – zodat we direct aan de slag kunnen.

Gespecialiseerd in Civiele infrastructuur & Spoor infra

EMKA INFRA B.V.

Emka Infra bv groeit. En dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Ben jij een goede kraanmachinist, grondwerker of stratenmaker? Als je al wat ervaring hebt opgedaan en je handen graag uit de mouwen steekt, nodigen we je uit om te solliciteren.

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Neem dat contact met ons op.

Jong en Dynamisch

EMKA Infra bv is een jonge onderneming, waarbinnen een schat aan infratechniek is gebundeld. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten, waarbij wij onze klanten bijstaan vanaf het allereerste advies, het nakomen van afspraken en het werken met hoogwaardige producten. Hierbij staat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Uiteraard is Emka Infra B.V. ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en gaan wij voor een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving.

 

EMKA INFRA Medewerkers

Onze medewerkers zijn bekend met alle veiligheidseisen en werken snel en slagvaardig. Daarnaast beschikken wij over eigen materieel – denk bijvoorbeeld aan kranen en graafmachines – zodat we direct aan de slag kunnen.

Veiligheid gaat in onze visie hand in hand met kwaliteit. Door voldoende investeringen in instructie en onderricht is één van de pilaren van Emka infra bv waarop het veiligheidsbeleid is gebouwd. Onze doelstelling op het gebied van veiligheid is simpel: “iedereen elke dag, veilig en gezond naar huis.”

Stel uw vragen