parallax background

Over ons

EMKA Infra bv is een jonge onderneming, waarbinnen een schat aan infratechniek is gebundeld.

Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten, waarbij wij onze klanten bijstaan vanaf het allereerste advies, het nakomen van afspraken en het werken met hoogwaardige producten. Hierbij staat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn bekend met alle veiligheidseisen en werken snel en slagvaardig. Daarnaast beschikken wij over eigen materieel – denk bijvoorbeeld aan kranen en graafmachines – zodat we direct aan de slag kunnen.

Veiligheid gaat in onze visie hand in hand met kwaliteit. Door voldoende investeringen in instructie en onderricht is één van de pilaren van Emka infra bv waarop het veiligheidsbeleid is gebouwd. Onze doelstelling op het gebied van veiligheid is simpel: “iedereen elke dag, veilig en gezond naar huis.”

Emka infra bv streeft ernaar om projecten op een efficiënte, milieuvriendelijke manier uit te voeren. Wij willen geen schade aan het milieu toedoen, Daarom heeft Emka Infra als doelstelling om altijd met schone en goed onderhouden machines te werken

Emka infra B.V. is bekend met de regelgeving en richtlijnen waaronder de CROW 400(2de editie) ( werken in/met verontreinigd grond ).

Uiteraard is Emka Infra B.V. ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en gaan wij voor een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving.