Graaf- en legwerkzaamheden

Gestuurde boren

Glasvezelkabels blazen

Lassen en monteren

Ervaring om te vertrouwen

gRAAF EN LEGWERKZAAMHEDEN

EMKA INFRA zijn specialiteit is het graven en leggen van kabels en leidingen. Dit doen wij al meer dan 15 jaar. Wij beschikken over het juiste materieel om in elke ondergrond te kunnen aanleggen. Van traditionele minigravers en (tuin)rakketten tot aan freesmachines om bijvoorbeeld effectief te kunnen aanleggen in asfalt. Het herstellen van sleufbedekking wordt ook door ons verzorgd.

Grond werkzaamheden

Grote delen van het land worden momenteel voorzien van glasvezelinternet. Het nauwkeuring volgens plan uitgraven van de geulen waarin deze leidingen worden gelegd, past precies in ons dienstenpakket. Onze mensen zijn gewend om planmatig en met oog voor detail te werken en zijn hiervoor bij uitstek geschikt voor de aanleg van glasvezelnetwerken

 

Emka Infra

Voor de aanlag van glasvezel en andere leidingen hebben we een team van ervaren grondwerkers beschikbaar. Deze vakmensen zijn ervaren in het werken aan de hand van tekeningen en kunnen nauwkeurig werken. 

Terreinen die voorzichtig open worden gegraven met een minikraan worden uiteraard na het plaatsen van de leidingen weer in nette staat achter gelaten.

Gespecialiseerd in Civiele infrastructuur & Spoor infra

Grondwerzaamheden

Voor de diverse grondwerkzaamheden beschikken we over een goed onderhouden machinepark. We zorgen o.a. voor het ontgraven van de basis voor infrastructurele netwerken. Naast de jarenlange ervaring met grondwerkzaamheden hebben wij ook ervaring met grondwerkzaamheden hebben wij ook ervaring met de spoorwerkzaamheden.

Jong en Dynamisch

EMKA Infra bv is een jonge onderneming, waarbinnen een schat aan infratechniek is gebundeld. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten, waarbij wij onze klanten bijstaan vanaf het allereerste advies, het nakomen van afspraken en het werken met hoogwaardige producten. Hierbij staat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel. Uiteraard is Emka Infra B.V. ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en gaan wij voor een veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving.

 

EMKA INFRA Medewerkers

Onze medewerkers zijn bekend met alle veiligheidseisen en werken snel en slagvaardig. Daarnaast beschikken wij over eigen materieel – denk bijvoorbeeld aan kranen en graafmachines – zodat we direct aan de slag kunnen.

Veiligheid gaat in onze visie hand in hand met kwaliteit. Door voldoende investeringen in instructie en onderricht is één van de pilaren van Emka infra bv waarop het veiligheidsbeleid is gebouwd. Onze doelstelling op het gebied van veiligheid is simpel: “iedereen elke dag, veilig en gezond naar huis.”

Stel uw vragen