Over ons

Uw partner voor betrouwbare infrastructuuroplossingen

EMKA Infra is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van civiele infrastructuur voor kabels, leidingen en netwerken. Met een team van ervaren professionals en een focus op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid, brengen wij uw project van start tot finish tot een succes.

Team EMKA INFRA

Over Emka Infra

EMKA Infra is een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf in de civiele infrastructuur, met een sterke focus op kabels, leidingen, netwerken en glasvezeltechnologie. Met ons ervaren team en moderne materieel leggen we jaarlijks honderden kilometers kabels en leidingen aan, altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met respect voor de omgeving en onze opdrachtgevers.

Onze kracht ligt in onze deskundigheid en betrokkenheid. Vanaf de werkvoorbereiding tot en met de uitvoering zijn onze vakmensen nauw betrokken bij elk project. Dankzij onze jarenlange ervaring en het streven naar perfectie, hebben we een sterke reputatie opgebouwd bij hoofdaannemers binnen de infrastructuursector.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit

Bij EMKA Infra staan afspraken maken en nakomen centraal. Dit is de basis van ons succes en de sleutel tot langdurige samenwerkingen. We bieden persoonlijk advies en begeleiding en voeren elk project nauwgezet, veilig en volgens strikte kwaliteitseisen uit. Daarbij houden we altijd oog voor duurzaamheid en milieubescherming.

Certificering en Veiligheid

Onze VCA** 2017/6.0, ISO 9001:2015, en Safety Culture Ladder (SCL) certificaten waarborgen dat we aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden voldoen. Onze medewerkers zijn goed getraind om veilig en efficiënt te werken, zodat uw project in vertrouwde handen is.

Emka Team

Onze Diensten

EMKA Infra biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Civiele techniek
  • Inblaastechniek voor glasvezel
  • Huisaansluitingen en glasvezel lassen
  • Werkvoorbereiding voor graafmeldingen (KLIC)

Onze missie is om elk project tot een succes te maken en langdurige samenwerkingsverbanden op te bouwen waarin de wensen van onze klanten altijd centraal staan.

Onze partners in succes Succes

Wij werken samen met toonaangevende partners om de hoogste kwaliteit te leveren. Door sterke relaties te bouwen en continu te verbeteren, streven we ernaar om de verwachtingen te overtreffen en kansen te benutten om onze dienstverlening te optimaliseren. Klanttevredenheid staat bij ons centraal.