Neem contact op


  captcha


  Emka Infra bv groeit. En dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

  Ben jij een goede kraanmachinist, grondwerker of stratenmaker? Als je al wat ervaring hebt opgedaan en je handen graag uit de mouwen steekt, nodigen we je uit om te solliciteren.

  Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Neem dat contact met ons op.
  Uitvoerder ftth projecten
  Hou jij niet van buitenwerk, dan ben je niet geschikt voor deze functie. Deze baan bij Emka Infra bv is er namelijk een voor een Uitvoerder FttH die graag in de buitenlucht werkt met en voor mensen. Zo adviseer je onze grondploegen in hun werk, hou je de contactpersonen van onze klanten op de hoogte en kun je met je collega’s op het hoofdkantoor snel schakelen in een hectische omgeving.
  Voorman/kraanmachinist
  Ben jij bekend met verschillende soorten graafmachines en heb jij ervaring binnen het grondverzet werk? Als Kraanmachinist zul jij samenwerken met grondwerkers om er zo samen voor te zorgen dat de werkzaamheden goed uitgevoerd worden. Jij zult je bemoeien met bekabeling en het leggen van bekabeling netwerken. Het is belangrijk dat er schadevrij gegraafd kan worden, zodat de kabels die er al liggen niet beschadigd raken.
  Grondwerker
  Wij zijn op zoek naar een grondwerker infra. Als grondwerker infra verricht je een diversiteit aan werkzaamheden. Je zal je met name bezig houden met het bouwrijp maken en/of de herinrichting van terreinen. Dus ben jij die ervaren gondwerker die zijn hand niet omdraait voor kabeltrekken, bestraten van straten, sleuven graven, voorsteken bij de kraan en het assisteren van de stratenmakers? Dan is dit de baan voor jou. Heb jij ook al ervaring met bodemsaneringen, dan is dat een grote pre. Kortom wij zoeken een ervaren grondwerker en heb je het grondig naar je zin, dan zit er een dienstverband bij onze opdrachtgever in.
  HAS Monteur
  Als glasvezelmonteur word je afhankelijk van je ervaring bij ons intern opgeleid en werk je mee aan het onderhouden en aanleggen van data / telecom netwerken. Dit betekend het installeren van modems en aansluitpunten bij klanten (zakelijk / particulier) of het aanleggen en onderhouden van de infrastructuren. Wil je meer informatie over onze werkzaamheden neem dan gerust contact met ons op. Heb je al ervaring in de glasvezel dan zoeken wij per direct: - Glasvezel Monteur Huisaansluitingen - Glasvezel Monteur AP/DP - Pop Medewerker
  Glasvezel lasser
  Als glasvezelmonteur, verricht je alle voorkomende las- en civiele werkzaamheden voor het lassen van DP (Distributiepunten) binnen Fiber tot he Home (FttH). Met behulp van lasmachine én een volledig ingerichte werkbus, zorg je voor de juiste glasvezelaansluitingen aan de hand van door de opdrachtgever aangeleverde werkopdrachten en lasschema’s. Je last zelfstandig diverse type hoogvezelige glasvezelkabels (van 12-voudige tot en met 144-voudige glasvezelkabels). Daarnaast verricht je de bijkomende civiele werkzaamheden, zoals open graven, straatwerk en herstelwerk verrichten. Waar nodig plaats je de juiste wegafzetting, conform CROW. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met 1 of meerdere collega’s. Ook als leerling DP-monteur kun je instromen en in de praktijk “Learing on the Job” de werkzaamheden leren. Je werkt dan samen met een ervaren DP lasser.
  Voorman spoorse kabels (VSK)
  Vind jij het leuk om leiding te geven aan een ploeg en tegelijkertijd mee te werken? Wij zijn opzoek naar hoofdmonteurs of voormannen met ervaring in kabel- en leidingwerk die landelijk willen werken aan grote projecten aan het spoor. Als Voorman Kabels en Leidingen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering van het kabel- en leidingwerk en controleer je de veiligheid op de werkplek. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd in dag-, nacht- en weekenddiensten.